^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Национален есенен турнир по ИТ "Джон Атанасов"

От 29 ноември до 1 декември 2013 г.в гр. София се проведе Национален есенен турнир по информационни технологии "Джон Атанасов" под надслов "Компютърните приложения в класната стая". Учениците сами или в екип разработват приложения, които да подпомагат учебната работа по различни учебни предмети. Нашето училище участва в турнира почти от самото му създаване и с него са свързани едни от най-големите ни успехи през годините.
В настоящето му издание взе участие тандемът Кристиян Боянов (12 клас) - Виктор Кирилов (11 клас), които разработиха Система за резюмиране на информация и създаване на презентации „Smartly“. Със своя проект те спечелиха ПЪРВО МЯСТО (златен медал). Това е поредният успех на двамата ни шампиони. Пожелаваме им това да е само началото на поредната им успешна серия от успехи през годината. Гордеем се с Вас!


Малко повече за проекта: „Smartly“ е система, която позволява на хората да създават прекрасни презентации с едно кликване. Достатъчно е да укажете уики-връзка към темата. „Smartly“ автоматично извлича и структурира необходимата информация, прави разбор на данните, позволява на потребителя да редактира слайдовете, да вмъква изображения и мултимедийни файлове. Когато редактирането е направено, потребителят може да променя дизайна на презентацията, за да изберете тема, преходи и много други. Накрая можете да получите линк, изтеглите или прегледате готовата вече презентация.

Copyright © 2022. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook