^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Постижения на учениците, участващи в спортните секции

Секция „Волейбол” - Отборът на ПМГ-юноши VIII-X клас се класира на 8-мо място на финалите от Ученическите спортни игри през 2008/2009 г.

Секция „Баскетбол” - Отборът юноши VIII-X клас се класира на 9-то място на финалите от Ученическите спортни игри през 2008/2009 учебна година.

Победният ход продължи и през следващата 2009/2010 учебна година, благодарение на момичетата V-VII клас, които станаха общински първенец на Ученическите спортни игри. Това тяхно завоевание им позволява да продължат в следващите етапи от игрите. Юноши X-XII клас също са общински първенец за 2009/2010 уч.год.и продължават в следващите етапи на игрите.

Секция „Футбол” - през 2009/2010 учебна година отбора на момчетата V-VII клас станаха на 2-ро място на общинският етап от Ученическите спортни игри.

Секция „Тенис на маса” - през 2008/2009 уч.год. юноши и девойки VIII-X клас завоюваха 1-во място в общински етап от Ученическите спортни игри и се класираха за областните състезания.

През 2009/2010 учебна година Антония Цветанова Тодорова, ученичка от VIII в клас, завоюва престижното първо място в индивидуалното класиране на есенния лекоатлетически крос „Златна есен”.

През м.XII. 2009 г. кандидатствахме  с проект „ Активни и здрави ” от национален конкурс за финансиране на училищни проекти с цел повишаване двигателната активност на децата – обновяване и изграждане на спортни съоражения и въвеждане на допълнителни спортни занимания в училищата. Под егидата на МОМН, „ Донон ” и фондация „ Д. Бербатов ”.

Под ръководството на учителите по физическо възпитание и спорт –С. Борисов, Д. Тодорова и С. Димитрова, се проведе ДЧ по ФВС в местността „Минкови бани” край село Спанчевци. От модула „Туризъм” децата получиха допълнителна информация и затвърдиха знаничта си в областта на тористическото ориентиране, пешеходните преходи и други.

Copyright © 2019. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook