^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

VI нац. състезание на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България

На 24 март 2012 г, шестима ученика от Природо – математическата гимназия „Св, Климент Охридски” – Монтана участваха в Шестия национален кръг на състезанието по английски език на Кеймбридж училищата в България.

Нашите ученици:
1. Александър Алексиев Върбанов - 6 –ти клас
2. Михаела Ивайлова Митова - 6-ти клас
3. Антъни Анатолиев Александров - 8 „в” клас
4. Бранимир Светославов Кирилов - 9 „б” клас
5. Марио Ивов Венелинов - 9 ”б” клас
6. Йордан Людмилов Йорданов - 10 „б” клас

отново доказаха, че имат отлични знания по Английски език!

 

Благодарим и на родителите им, основни спонсори на децата си и им пожелаваме винаги да подкрепят и поощряват децата си за подобни предизвикателства!
От най – малките участници – шестокласниците – Михаела Митова се класира на 3-то място , само на 1 точка от максималният брой точки!
Браво, Михаелче! Браво , мили ученици от ПМГ „св. Кл. Охридски”!