^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Сертификати по Немски език

Нашите ученици отново показаха, че знаят и могат! Силвия Которова, Лучия Луканова и Владислав Димитров от XI "Б" клас защитиха успешно своите сертификати по Немски език "Deutsch fur den Beruf"! Изпитът се проведе на 24.11.2012г. в София.

Същност на Европейските езикови сертификати:

- Европейските езикови сертификати съответстват на общата Европейска езикова рамка за ниво на езикова компетентност и е изцяло ориентиран към практиката и междуличностната комуникация, както в страната, така и в ЕС.
- Те са официално признати документи при кандидатстване за работа по съответна специалност в страната и чужбина.
- До изпит се допускат лица, навършили 16 години!

Повече на:  www.telc-bg.com