^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Награди от Национално състезание по информационни технологии

Успешно завърши участието в VII Национално състезание по ИТ в Благоевград за ученици от ПМГ „Св. Климент Охридски”. Пътуването беше част от работата на клуб „Мултимедия” по проект „Успех”. Трето място в категория „Групов проект” спечелиха Полина Захариева и Катерина Антова от VIII В клас, те създадоха интегриран документ, съдържащ електронни таблици, презентация и видео и работиха по темата „България и световното наследство под закрилата на Юнеско”. Първото място за колаж на тема „Великите откриватели” беше присъдено на Иванка Луканова от IX A клас, името на колажа е „Сафо, Ада и Кюри”. Децата бяха подкрепени от Съюза на математиците в България, секция Монтана.
 
Бистра Цонева