^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Нов успех за Антон!

От 22 до 25 април се проведе Националното състезание по WEB-разработване WEBLOZ'16. Състезанието се провежда в 2 категории - "Уеб сайт" и "Уеб програмиране" и две възрастови групи.
Антон Колов (11 клас), в екип с Ивета Македонска от СМГ участваха в категория "Уеб програмиране" - старша възраст. Техният проект "Codestairs" бе класиран на второ място. Това е поредният успех на този екип. Предстои им участие в националния конкурс "Млади таланти" и в националния кръг на олимпиадата по ИТ. Пожелаваме им успех!

"Codestairs" е система за извличане и анализиране на ресурси по програмиране. Тези ресурси могат лесно да бъдат подреждани в различни курсове с цел по-ефективно и организирано учене и по-лесно споделяне на информация.