^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Национална ученическа конференция по гражданско образование

 

На 22 и 23.04.2016 г. в град Добрич се проведе заключителният етап на Националната ученическа конференция по гражданско образование „Семейство – училище - общество”. Пред авторитетно жури от университетски преподаватели с председател г-н Коста Костов - главен експерт по философия в МОН, Диана Михайлова – Xa клас в категория „есе” и Цветослава Борисова – Xб клас в категория  „презентация” представиха и защитиха своите творби, разкриващи връзката между развитието на личността и трите институции: семейство, училище, общество.

Сред почти 300 участници в двата кръга на конференцията Диана и Цветослава бяха наградени с диплом за отлично представяне в своите категории, а Десислава Григорова – Xа клас завоюва трето място в категория „рисунка”. Участието в Националната конференция доказа за пореден път, че нашите гимназисти са с изразена гражданска позиция.