^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

ПЪРВО МЯСТО В МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС „ТЪПАН БИЕ, ХОРО СЕ ВИЕ”

Кристина Стоянова Иванова от  9 клас спечели първо място в престижния международен конкурс за детска рисунка”Тъпан бие, хоро се вие”. Творбата й бе отличена сред близо 3000 рисунки на деца от цял свят. Това е ежегоден конкурс, организиран от община Монтана, съпътстващ  международните празници на духовите оркестри „Дико Илиев”. В конкурса участваха рисунки на деца от 32 различни националности от 4 континента.  Наградата си талантливата деветокласничка получи от кмета на община Монтана по време на откриването на празниците.