^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

ДВУЕЗИЧНО СЪСТЕЗАНИЕ НА ЗНАНИЕТО

За трета поредна година в ПМГ „Св. Климент Охридски” – Монтана се проведе пред публика увлекателно, амбициращо, интерактивно двуезично състезание на английски и немски език между отбори на дванадесетокласници и десетокласници.
Залата се изпълни с ученици и учители.

Водещ на двата езика, професионално и артистично – абитуриентът Цветелин Гечев.
Задаваните въпроси и отговори бяха на двата езика. 

Областите, в които се измерваше знанието: езици, наука, литература, култура, спорт ...
Обработена бе информация от графичен тип, пиктограми, лого-знаци и т.н.
Имаше хора и танци; проведе се игра с публиката с много награди и разбира се с отбор – победител!