^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ!

Във връзка с продължаването на грипната епидемия, учебните занятия се прекратяват до 29.01.2020 г. (включително). Моля, следете информацията в сайта на училището и в електронния дневник!

 

Tрансграничен проект

В периода 09.12.-13.12.2019 г. Милена Димитрова - педагогически съветник, Цветелина Цветкова - преподавател по философия, Председателят на УС Мария Симеонова от XIа клас и Заместник-председателят на УС Силвина Петрова от Xв клас взеха участие в  обучение  по проект „Регион на младежкото участие”, чрез Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg-IPA CBC  България-Сърбия.

Прочети още...

Първа вълнуваща среща по проекта STARS/First exciting meeting of STARS

Първа вълнуваща среща по проекта STARS

/Students Together Ambitiously Reach the Stars/

В периода 18-22 ноември 2019 година ученици от седми и осми клас на ПМПГ”Св. Кл.Охридски“, с ръководители Марияна Стефанова, Цеца Кръстева и Нели Йорданова участваха в международен обмен в град Сату Маре, Румъния.

Прочети още...

Junior Pre - Course

За трета поредна година се проведе първото по рода си научно събитие за ученици в България, Junior Pre - Course , част от Международния Биомедицински Конгрес, в Sofia Tech Park в периода 15-17 ноември. В рамките на събитието най-добрите гимназисти, ученици 11 -ти и 12-ти клас от цялата страна, бяха част от активен научен форум.

Прочети още...

На гости на CHAOSGROUP или как се печели Оскар

Ученици от 11 и 12 клас на ПМПГ „Св. Климент Охридски“имахме възможността да посетим една от най-впечатляващите софтуерни компании в България, а дори и в света - Хаос груп.

Прочети още...

Начало на Климентови дни в ПМПГ

На 1 ноември 2019 г сто и двадесет ученици от ПМПГ „ Св. Кл. Охридски“ достойно отбелязаха Деня на Народните будители с участието си в XXVIII

математически турнир „Черноризец Храбър“ в град Враца. Въпреки сложните задачи и студеното време усмивките и доброто настроение не слязаха от лицата на учениците.  

Прочети още...

НА ВНИМАНИЕТО на родителите и учениците на ПМПГ

НА ВНИМАНИЕТО

на родителите и учениците на ПМПГ „Св. Климент Охридски“

На 31.10.2019 година учебните занятия ще започнат от 08:00 часа и са с нормална продължителност.

Ръководството и колективът на ПМПГ поздравява всички ученици и родители с празника на Народните будители и Ви желае здраве, успех и светлина в делниците и празниците!

Прочети още...

Copyright © 2020. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook