^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Паметта българска е жива!

 

Под това мото през  пролетната ваканция  се проведе екскурзията на петокласниците от ПМГ “Св.Климент Охридски“.

Учениците посетиха Панорамата в Плевен, изкачиха се на връх Шипка, където изнесоха рецитал по стихове на Ботев, Вазов и Джагаров. С голямо удоволствие разгледаха ЕТЪРА. Зоопаркът и музеят на водата в Ловеч  също грабнаха вниманието на малките екскурзианти, а в  Дома на хумора и сатирата се смяха от сърце.

 

Впечатленията си от преживяното учениците  споделиха със слово и боички в последната вечер от екскурзията.