^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

XIX състезание по математика “Свети Георги Победоносец”

 

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

 На 15 май 2016г. предстои провеждането на XIX състезание по математика “Свети Георги Победоносец”, организирано от СМБ – секция Монтана, ПМГ “Св. Климент Охридски” – Монтана, Гимназия “Д-р Иван Панов” – Берковица, СОУ “Димитър Маринов” – Лом, СОУ „Иван Вазов” - Вършец и РИО - Монтана.

 Предлагаме на Вашето внимание следната информация:

 1. Време на провеждане – 15 май 2016 г. от 10 часа
 2. Място на провеждане:      ПМГ “Св. Климент Охридски” – Монтана, Гимназия “Д-р Иван Панов” – Берковица, СОУ “Димитър Маринов” – Лом, СОУ „Иван Вазов” - Вършец
 3. Регламент:

- Състезанието е индивидуално за ученици от II до VII клас;

- Продължителност на състезанието - 120 минути;

- Състезателната тема включва 15 тестови задачи и една “Задача на св. Георги Победоносец”, изискваща пълно и аргументирано решение;

 

Такса правоучастие – 7 лева;

 

Заявки за участие и записване до 13 часа на 14 май 2016 г.,

 

В Монтана – Вихра Якова, канцелария на ГПЧЕ “Петър Богдан”

 

В Берковица – Десислава Панчева, стая 214, Гимназия “Д-р Иван Панов”

 

В Лом – Валя Ангелова, канцелария на СОУ “Димитър Маринов”

 

Във Вършец – Адрияна Николова СОУ „Иван Вазов”

 

Електронен адрес: rio_y.elenkova@mail.bg, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Телефони за информация:    

 

0879220292 - Йорданка Еленкова, 096 306808 - Вихра Якова; 0887236156 - Стефчо Наков

 

За Берковица:      0953 - 88031 Десислава Панчева, Соня Антова

 

За Лом:      0879448045; 0896735978 Валя Ангелова и 0899477011 Р. Хайрединска

 

Организационният комитет кани всички любители на математиката и дори тези, които си мислят, че не я обичат, да приемат предизвикателството Да се научиш да побеждаваш и да участват в XIX състезание по математика “Свети Георги Победоносец”.