^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

ПОХОД ЗА ПРАВАТА НА ДЕТЕТО - УНИЦЕФ Клуб ПМГ Монтана

Поход за правата на детето под надслов ,,Месец на детето? Всеки ден и месец децата имат права” ще се проведе на 1 юни 2016 г. в Монтана. Организатор на събитието е УНИЦЕФ Клуб за правата на детето към ПМГ ,,Св. Климент Охридски”.

Началният час на събитието е 18:30 часа, сборен пункт - Драматичен театър ,,Драгомир Асенов”. Походът ще премине по маршрут: парк ,,Монтанезиум” - кръговото на площад “Славейков” - улица "Веренишка"- Храм "Св.св. Кирил и Методий" - бул. „Трети март“ и ще завърши пред разпъната шатра на площад ,,Жеравица”.
През целия ден в шатрата организаторите ще информират посетителите за правата на детето. За децата са подготвени разнообразни игри и награди.
 С кампанията ,,Месец на детето? Всеки ден и месец децата имат права”  УНИЦЕФ Клуб ПМГ Монтана заявява своето присъствие и своята мисия: повишаване разбирането за правата на детето и популяризиране принципите на Конвенцията за правата на детето сред учениците, учителите, родителите и цялата общественост.