^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Достойно представяне за ПМПГ на състезание на Американския университет в България

Гергана Цветомирова Цветкова от 11 А клас на ПМПГ представи гимназията на MultiTalent Quest, проведен изцяло на английски език, в Благоевград. Тя беше избрана сред 64-мата финалисти на първия кръг на състезанието, където успешно изрази себе си чрез креативно видео-CV и успешен онлайн тест по английски език.

След като беше поканена в кампуса на AUBG в Благоевград, възпитаничката на ПМПГ представи училището си по забележителен начин, демонстрирайки знания, таланти и умения по време на втория кръг на състезанието. Тя се състезава в трите задължителни дисциплини, две от които бяха отборни: Математика и аналитично мислене (CharisMATHic Analysis), Социално предизвикателство (SOCIAL CHALLENGE Hack) и Дебат (DEBATE, don’t hate). Въпреки трудната тема, която се падна на отборът й, те успешно успяха да защитят тезата си и да спечелят дебата.  На четвъртата дисциплина, която Гери избра – спорт (In the SPORTlight), се класира на четвърто място в общото класиране и на първо сред жените.

Организаторите на събитието от Американския университет в България изказаха специални благодарности на ПМПГ- Монтана за това, че насърчават учениците си да участват в проекти, развиващи креативността, критичната мисъл, способността за работа в екип и лидерските умения на младите хора.

Креативното видео CVза първия кръг можете да видите на: https://www.youtube.com/watch?v=jP712Yhvadk&t=260s

Copyright © 2018. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook