^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

СРЕЩА ПО ПРОЕКТА "В ТЪРСЕНЕ НА РАБОТА", СААРБРЮКЕН 2017

Нашият век е изпълнен с безброй и различни възможности за успех. Всеки човек е способен да извърви нелекия път, водещ до върха и успехите. Малка част от нашата гимназия направи огромна крачка за развитие през изминалата седмица.
За периода от 14-21 Май 2017, девет ученика от десети клас към ПМПГ "Св. Климент Охридски" взеха участие по проект на Еразъм +, озаглавен "В търсене на работа". Заедно с трима учители и деца от още 6 държави, групата прекара невероятна седмица в Саарбрюкен, Германия. Главната цел на проекта бе опознаване на различни култури, основни човешки ценности и начини за успешна реализация в живота, работа и мобилност.

      Учениците и техните ръководители посетиха Европейската стокова борса в Франкфурт и имаха невероятната възможност да разберат как се случва магията на търговията с акции. Успяха да се изкачат на най-високата сграда в града и да видят запленителния му облик отгоре. Незабравима бе и разходката из приказните улици на стария Страсбург, криещи хиляди истории за славното минало на този приказен град.
С удоволствие може да се отбележи, че цялото преживяване, макар и далеч от родната страна, бе неповторимо и много полезно за всеки един от участниците. Те се връщат с много положителни емоции, знания за живота и умения за справяне с различни задачи.

Copyright © 2022. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook