^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Анна-Мария Арсенова от 10А клас спечели престижна награда от Фондация "Енчо Керязов".

Анна-Мария Арсенова от 10А клас спечели престижна награда от Фондация "Енчо Керязов". Тя бе номинирана сред 400-те подадени кандидатури, в категория Изкуство за Седмите Годишни награди на Фондацията. На тържествена церемония в зала Арена Армеец на 17.03.2018г., пред многобройната 15 хилядна публика, Анна-Мария бе удостоена със Специална награда за "Изгряващ талант" в категория Изкуство.    

 В чест на всички 13 номинирани и наградени деца в трите категории - Изкуство, Образование и Спорт, се състоя спектакълът "Нощ на звездите", в който участваха известни артисти от 11 държави - призьори от Монте Карло, рекордьори на Гинес, трансформисти, комик от Бродуей, живо торпедо, екстремни каскади, смъртоносен арбалет. В музикалната програма на шоуто взеха участие изявени български музиканти.