^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Осми конкурс „Светлината на Великден“

Осмият конкурс „Светлината на  Великден“ се проведе  на 30.03.2018 г.  в  Актовата зала при нов регламент. Участниците  работиха в реално време и създадоха много красиви рисунки  на тема „ Великден“. Силвина Петрова  от 8 „в“ клас се класира на първо място за най-красива приказка, а Гергана Йорданова от същия клас  – за приказка и  Великденско пожелание. 

Учениците от 5 до 9. клас  се включиха в организираните  игри  за креативност и бързина  „Да подредим думите“, „Кой е по -бърз и по-точен“  и др. Най-красивите  картички са подредени в изложба. С много настроение и добри  мисли посрещаме най- слънчевите и  многобагрени  пролетни   празници  Лазаровден, Цветница и Великден.

Специален поздрав, сътворен  от Мариета Иванова и екип от 8“г“ клас :

       На Цветница ви желаем:

       да сте червени като  червеното яйце;

       да сте светли като синьото небе;

       да сте здрави  като  зеления здравец;

       да сте ярки като жълтото слънце;

       да  сте свежи като лилавия люляк;

       да сте пъстри като  цветната дъга!