^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Нов успех за Антоан

От 2 до 5 април в к.к. Боровец се проведе 18   Ученическа секция на 47 Пролетна конференция на СМБ  . Участват изявени ученици от цялата страна, които разработват проекти по математика или информатика, изпращат ги за рецензия, а на място ги представят пред жури и публика. Най-добрите разработки биват награждавани, а техните автори печелят различни награди.

През тази учебна година в Ученическата секция участие взе Антоан Георгиев от 10 клас. Той разработи проекта „Blumber“. Това е мобилна игра за Android, в която трябва да срежете летящ банан и да станете "повелителя на бананите". Създадено чрез помощта на модерни технологии, приложението може да впечатли със своята иновативност и работа с мимики, както и със своя  интуитивен интерфейс. За своята разработка Антоан бе отличен с Грамота за ОТЛИЧНО представяне и участие в Лятната изследователска школа ЛИШ.

За Антоан това е втори пореден успех, след като и през изминалата година той също бе „Отличник“ и през лятото взе участие в ЛИШ, проведена в Благоевград.

Пожелаваме на Антоан още много успехи и успешно представяне на Националната олимпиада по ИТ. Ние вярваме в теб – ти го можеш!

Copyright © 2020. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook