^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Национално математическо състезание „ПИТАГОР” за ученици от IV клас

Уважаеми родители,

На 28.04.2018 г. от 9:00 часа в ПМПГ „Св. Климент Охридски” ще се проведе

Национално математическо състезание „ПИТАГОР” за ученици от  IV клас

Времетраене: 120 минути.

Структура: 10 задачи с избираем отговор, 5 задачи с кратък свободен отговор и 2 задачи с пълно описание.

Заявления за участие може да подадете до 23.04.2018 г. в стая 204 в ПМПГ, или да попълните и да го изпратите в сканиран вид на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. със тема: PITAGOR

Учениците ще заемат местата си до 8:45 часа в деня на състезанието.

== Оттук изтеглете заявление за участие ==