^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Дипломиране на Випуск'2018

С химна на България започна официалната церемония по връчването на дипломите за средно образование на зрелостниците от Природо-математическа профилирана гимназия „Св. Климент Охридски”, гр. Монтана.

Събитието се проведе в Младежкия дом на 20.06.2018 година в зала, изпълнена с абитуриенти в академичен вид, учители, родители и гости. Госпожа Бойка Симеонова - директор на гимназията, поздрави зрелостниците за техните успехи и постижения и им пожела винаги да следват мечтите си и да бъдат все така трудолюбиви, отговорни и успешни.

 

Иванка Луканова, ученичка от 12а клас, поднесе благодарствен адрес от името на Випуска. За поредна година бяха връчени стипендиите, учредени от професор Гаврилов за активна обществена дейност и високи резултати в образователния процес. Те бяха присъдени на Десислава Григорова и Иванка Луканова. Обявяване дипломирането на Випуск 2018 беше посрещнато с радостни възгласи и хвърляне на шапки. Равносметката е среден успех от дипломата: Мн. добър 5,32, а отличниците са 29. Завърши поредният успешен Випуск на ПМПГ от знаещи, можещи, амбициозни млади хора.

На добър час, момичета и момчета!

Copyright © 2021. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook