^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Зелено училище в с. Баня за Vб и VI класове

Страхотен финал на учебната 2018/2019 г. за учениците от Vб и VI класове

Успешна се оказа учебната година за учениците от Vб и VI класове. Всички деца завършват с отличен успех, който е резултат от положените труд и упоритост.

За петокласници и шестокласници учебната година завърши и с много приятни емоции от Зеленото училище в с. Баня общ. Разлог. В продължение на 5 дни децата съчетаваха приятните мигове в басейна със спортни игри, конкурси и състезания. Всеки ден започваше с разходка и гимнастика за ранобудните, а решаването на логически задачи и тестове бяха малко предизвикателство за най-досетливите. Най-добрите певци и тези в танците събраха много аплодисменти във вечерта на талантите. Литературен конкурс и този за апликация на емблема на стая провокира децата да покажат оригиналност. Най-добрите с обектива премериха сили в фотоконкурс, но спечелиха тези които намират красотата е заобикалящата ни природа. Младите математици се оказаха много добри конструктури- доказа го конкурса за най-висока кула от пластмасови пръчки.
Спортните игри бяха ежедневни. Състезание по футбол, бягане с чували, дърпане с въже и много други.
Незабравима ще остане екскурзията до град Банско. Учениците посетиха къщата музей на българския възрожденски книжовник Неофит Рилски, една от най-големите църкви в България „Св. Троица” и Веляновата къща, която е типичен примерт за банска укрепена къща.
Домакините от СПА хотел Аспа Вила, туристическата агенция ИркаТур и ние ръководителите Ваня Крумова, Цеца Кръстева и Пепа Петрова изказваме благодарност на учениците за доброто им поведение и им желаем щастливо лято и весела ваканция.


Copyright © 2021. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook