^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Покана за ОС - 23.03.2017 г.

До членовете на Обществения съвет

на ПМПГ „Св. Климент Охридски”

Монтана

 

 

                   Уважаеми дами и господа,

На основание чл. 20 от Правилника за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата (обн. - ДВ, бр. 75 от 27.09.2016 г.) (ПСУДОСДГУ) свиквам заседание на Обществения съвет на ПМПГ „Св. Климент Охридски” – Монтана при следния

         Дневен ред:

1.     Запознаване с бюджет 2017 на ПМПГ;

2.     Запознаване с избора на учебници и учебни помагала за Vклас за учебна 2017/2018 г. на ПМПГ;

3.     Запознаване със Стратегия по приема в ПМПГ за учебна 2017/2018 г.

4.     Разни

Заседанието ще се проведе на 23.03.2017 г. (четвъртък) от 18:00 в стая 214 на ПМПГ.

Съгласно чл. 21 от Правилника за създаването, устройството и дейността на обществените съвети към детските градини и училищата, моля в тридневен срок да потвърдите присъствието си на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

14.03.2017 г.                                            Петя Чукашка

Монтана                                                   Председател ОС на ПМПГ