^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

ОБЯВА държавен план-прием за учебната 2017/2018 година

ОБЯВА

държавен план-прием

за учебната 2017/2018 година

В съответствие с новия Закон за предучилищно и училищно образование ПМПГ „Св. Климент Охридски” обявява прием за учебната 2017/2018 година, както следва:

Новите профили – математически, софтуерни и хардуернии природни науки,синтезират в себе си най-доброто и актуалноот доказалите се през годините природоматематически профили информатика, информационни технологиии биология и здравно образование. Високо квалифицирани преподаватели ще разкрият пред вас тайните на компютърните и природни дисциплини и ще ви дадат старт за реализация в най-проспериращите университети и професии – ИТ специалисти, инженери, лекари, фармацевти, еколози и др.