^Нагоре
  • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
    НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
  • 2 ИНФОРМАТИКА ...
    Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
  • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
    Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
  • 4 БИОЛОГИЯ...
    Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
  • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
    ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Клуб "Слово и стил"

24 октомври е рождената дата на нашия земляк - големият български писател с международно признание Йордан Радичков. През този месец се навършват и 80 години от смъртта на майстора на разказа и ненадминат психолог Йордан Йовков. Момичетата от клуб "Слово и стил" /проект "Твоят час" отбелязаха тези годишнини чрез споделено четене на техни творби и есета на наши съвременници.