^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Когато родният край ти дава сила…

Когато родният край ти дава сила…

… си винаги  победител.  Милица Красимирова Каменова от ХІ ”а” клас, профил „Информатика”, и Борислав Володиев Вълов – ХІІ „а” клас, профил „Информатика”, са част от победителите в Национален  конкурс.Той е обявен от евродепутата Владимир Уручев и е на тема „Искам да живея в родния си край, защото…”

      Победителите пътуват до Брюксел. Светът става по - възможен, когато силата на подадената ръка се съчетава със силата на родното. Когато мъдростта и младостта  имат обща посока, родният край е с повече възможности.

                              Очакваме да ни разкажете за всичко!

                                                                                  К. Тодорова-гл. учител