^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Регионално състезание по европрограма "Евроскола"

На 14 Октомври гр. Монтана стана домакин на регионалното състезание по европрограма за младежко развитие "Евроскола". В него се изявиха 12 училища. Отборът на природо-математическата профилирана гимназия, в състав Ива, Денис, Димитър, Анжелика и Катерина от 11 клас, са сред отличените победители. Учениците и техните учители: г-жа Стефанова и г-жа Първанова печелят изключителната възможност да посетят Европейския парламент на 9 Февруари 2018 г. Те ще заемат местата на евродепутати и ще участват в симулация на парламентарно заседание.

Снимка на отбора към ПМПГ-  гр.Монтана с Теодор Стойчев-

председател на информационното бюро към ЕП в България.