^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

V международен арт фестивал "Fazisi"

С куп награди се завърнаха Анна-Мария, Мила и Кирил от V международен арт фестивал "Fazisi" в град Поти, Грузия. Фестивалът бе проведен на няколко етапа в периода от 03 до 06.11.2017 г. Талантливите ученици взеха участие и на заключителния Гала концерт и представиха достойно не само града, но и цяла България.

Първо място си извоюва Анна-Мария Арсенова в категория инструменталисти. С първо място се завърна и Кирил Валентинов в категория вокални изпълнения. Две награди донесе Мила Емилова-второ място в раздел вокални изпълнения и трето място в раздел инструменталисти.

Честито на нашите съученици и приятели! Пожелаваме им много нови успехи!