^Нагоре
 • 1 ПМГ "Св. Климент Охридски"
  НАУКА, ВДЪХНОВЕНИЕ И ПОСТИЖЕНИЯ!
 • 2 ИНФОРМАТИКА ...
  Информатиците са сред най-търсените и високо платени специалисти в света. Научете се да програмирате на съвременни програмни езици и работни среди. Създайте интересни и забавни приложения и игри. Обучението по информатика в ПМГ ще ви даде отлични шансове за реализация като специалисти в областта на информатиката и програмирането.
 • 3 ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ...
  Познаването на съвременни компютърни технологии е задължително условие за успех. Научете се да създавате мултимедийни приложения и анимации, да поддържате информационни системи и бази от данни, да създавате WEB- сайтове. Използвайте компютрите рационално в ежедневието си.
 • 4 БИОЛОГИЯ...
  Разполагаме със съвременно оборудвани лаборатории. Вие ще научите интересни неща за произхода на живота, ГМО, нанотехнологиите. Ще се подготвите за успешно представяне на национални олимпиади и състезания. Ще участвате в различни проекти, ще пътувате и ще се забавлявате.
 • 5 ПРОЕКТИРАЙ САМ БЪДЕЩЕТО СИ!
  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЕЛАТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО!
baner

Стипендии

СЪОБЩЕНИЕ

НА ОСНОВАНИЕ ЗАПОВЕД НА ДИРЕКТОРА №РД-78/21.10.2016 Г. СА УТВЪРДЕНИ АКТУАЛИЗИРАНИТЕ ПРАВИЛА ЗА ОТПУСКАНЕ НА СТИПЕНДИИ НА УЧЕНИЦИТЕ СЛЕД ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ В ПМПГ ”СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” - ГР.МОНТАНА

Желаещите да получават стипендия могат да се запознаят с Правилата. Образци на документи могат да бъдат изтеглени от сайта на училището или да бъдат получени в счетоводството. Документи за кандидатстване за стипендии за първия учебен срок на учебната 2016/2017 г. се приемат в срок до 28.10.2016 г. в счетоводството.

Приложение №1 – Заявление за стипендия по успех от 5,50 до 6,00

Приложение №2 – Заявление за стипендия по доход и успех от 4,50 до 5,49

Приложение №3 - Заявление за стипендия на лица с ТЕЛК

Приложение №4 - Заявление за стипендия за деца без родители

Приложение №5 - Заявление за стипендия за ученик, участвал в национален кръг на олимпиада

 

Правила за отпускане на стипендии на учениците след завършено основно образование в ПМГ "Св. Климент Охридски" - гр. Монтана ИЗТЕГЛИ ОТТУК

Приложение 1ИЗТЕГЛИ ОТТУК

Приложение 2ИЗТЕГЛИ ОТТУК

Приложение 3ИЗТЕГЛИ ОТТУК

Приложение 4ИЗТЕГЛИ ОТТУК

Приложение 5ИЗТЕГЛИ ОТТУК