Забравена парола

Език

Български    Английски

Реклами
Съобщи за грешка !
Добави търсачка

Валиден XHTML 1.1 Валиден CSS 2.1
Powered by PHP Powered by MySQL
Pascal емулатор
1 потребител(и) online
Контрол на шрифта Принтирай  Текущ език: Pascal

Добре дошли, приятели

Избрахме да предложим сборник със задачи и тестове, решенията на които предлагаме на Pascal и C++, като се съобразихме с факта, че това са двата езика, които основно се изучават в българското училище.

Предлагаме Ви над 1100 задачи. С голямо желание започнахме да ги решаваме една след друга, за да успеем да предложим решения на повече от 600 различни задачи в 18 раздела в две нива на трудност и на два езика.

Ние сме млади хора, живеещи в динамичен свят – свят на високи технологии и забързано ежедневие. Наясно сме, че в съвременното общество все повече се налага уеб-базираното обучение, което подпомага, улеснява и дори заменя традиционния начин за провеждане на урока в часа. Затова Ви предлагаме една система за решаване на задачи, която да ползвате в своята подготовка.

Разбира се, трудно е да се изброят всички възможности на подобна система, плод на няколкомесечен упорит труд от наша страна. Надяваме се всеки наш потребител в процеса на работа да открива все повече и повече нови неща, които да удовлетворят специфичните му потребности и да остане доволен от нашия продукт. Това ще означава, че сме си свършили добре работата.

Последни мнения

Фраза на месеца

Успешен старт

Днес, 01 декември 2007 г., нашият сайт вече е онлайн и готов за тестване. Да ни е честит!! Благодарим на всички наши съученици, които се отзоваха на молбата ни да станат наши бета-тестери. Успех на сайта и нека бъде полезен за всички!